Nic není, jak se to jeví...


Slíbená kniha Souznění posvátných písem

09.02.2018 05:31

Zdravím vás všechny, kteří máte rádi filosofické čtení a hledáte odpovědi na životní otázky nebo se zajímáte o biblické či jiné posvátné texty. S velkou radostí vám oznamuji, že kniha, která pojednává o jednotě všech učení právě vyšla v nakladatelství MAITREA Praha.

Kniha má jediný cíl - pomoci každému bádavému čtenáři pochopit texty starého a nového zákona a ukázat, že jsou totožné s texty Bhagavat Gity, zenu, Buddhismu, Taoismu, atmavičáry atd.
Ukázat, že lidé pojmenovávají skutečnost různě a popisují ji zdánlivě jinými slovy, nicméně Skutečnost je jen jedna a je bezezbytku obsažena v každém posvátném písmu. Rovněž je rozebráno, proč Skutečnost nelze popsat slovy člověka a věřím upřímně, že každý, kdo uvidí jejich propojení a jednotu nalezne konečnou pravdu a tedy pravé poznání (osvícení, život věčný a jak tomu chcete říkat  )
Je to kniha, která může sloužit po celý život jako neutuchající inspirace. Přeji příjemné čtení a rozjímaní. Pokud se o ní zmíníte svým přátelům, budu moc rád. Děkuji Standa Šlenc

Kéž vám kniha přinese potěšení a pokojnou mysl.

Zde je odkaz pro přečtení prvních kapitol zdarma.    https://www.flipsnack.com/MAITREA/souzn-n-posv-tn-ch-p-sem.html

a zde je odkaz na knihu  https://eshop.maitrea.cz/souzneni-posvatnych-pisem

 

—————

Zpět