Nic není, jak se to jeví...


Vydání nových knih - Nejobyčejnější odpovědi a Souznění posvátných písem - Maitreia

21.10.2016 09:55

Milí přátelé,

rozhodli jsme se s firmou Maitreia  vydat novou knihu pro všechny lidičky hledající odpovědi týkající se jejich života a bytí vůbec.

Kniha je psána (alespoň doufám) bez složitých pojmů, aby byla čitelná pro každého čtenáře zabývajícího se Cestou probuzení (osvícení).

Pro každého, kdo hledá konečnou pravdu a věčnost jsou zde podány rady a poukázání na úskalí všech důležitých věcí týkající se hledání.

Kniha není dlouhá a snad nebude ani drahá. Je v ní soubor základních otázek a odpovědí. Pokoušel jsem se uvést některé mýty a představy o hledání

 a praktikování Cesty a poznání Boha na pravou míru.

 

Kniha se jmenuje Nejobyčejnější odpovědi (Autor - S- Šlenc, Vydává Maitreia a.s.)

Chtěl bych tímto moc poděkovat firmě Maitreia a.s., která se rozhodla knihy vydat. Obě knihy by měly vyjít v září tohoto roku (2017).

 

Druhá kniha ukazuje pohled, který propojuje Starý a nový Zákon Bible, Bhagavat Gitu, Buddhístické a zenové učení, Taoistické učení, Tibetský buddhismus a Atmavičáru. Zabývá se jednotou posvátných písem a obsahuje propojení všeho se vším. Mohla by být zajímavá pro všechny bádající i pro ty, kteří zkoumají či se zajímají o skrytý obsah posvátných písem. Určitě může být  přínosná pro všechny lidičky hledající odpovědi týkající se bytí, života a smrti.

Jmenuje se Souznění posvátných písem (Autor - S- Šlenc, Vydává Maitreia a.s.)

 

Budu moc rád, pokud vás bude inspirovat a přinese vám v budoucnu pravé poznání.

S úctou

oosssss

Standa Šlenc

—————

Zpět